DARILNI BON

Darilni bon HIKOFI je odlična ideja in hitra rešitev, kako osrečiti kavoljuba, sodelavca, prijatelja ali družinskega člana!
Podarite mu darilni bon, izbiro pa prepustite obdarovancu.

10,00 

Seznam želja
Zapri
Priporočila

Mini Coffee Guide Hikofi

Mini coffee info guide: Na kaj biti pozorni da bi lahko pili boljšo kavo?

Sveže pražena in mleta kava
Uporabljajte kavo, ki ni bila pražena pred več kot 6 meseci. Za največ okusa in arome, jo zmeljite tik pred pripravo.

Shranjevanje
Kavo imejte shranjeno v prostoru, ki ne presega 22°C. Škoduje ji predvsem toplota in svetloba. Kavo si lahko shranite tudi v zamrzovalniku. Sovražnik kave je kisik, zato iz vrečke pred zaprtjem vedno iztisnite zrak.

Mletje
Različne priprave potrebujejo različna mletja. Turška kava potrebuje najbolj fino, sledita espresso in kafetjera. Za filter kavo potrebujemo bolj grobo mlete kave. Najbolj grobo mletje pa je za French press.

Voda
Priporočamo uporabo filtrirane vode. Okus kave bo boljši, pred vodnim kamnom pa boste zaščitili tudi svoje naprave.

Temperatura
Kava je občutljiva na temperaturo. Pri vseh pripravah naj ne preseže 94-95°C. Pri Cold brew kavi uporabite hladno vodo, kateri lahko dodate tudi kocke ledu.

Čistoča
Redno čistite svoje kavne naprave in pripomočke, tudi mlinček in grelec vode. Vodni kamen vpliva na okus vode in posledično kave.

Darilni bon HIKOFI je odlična ideja in hitra rešitev, kako osrečiti kavoljuba, sodelavca, prijatelja ali družinskega člana!
Podarite mu digitalni darilni bon, izbiro pa prepustite obdarovancu.

Kako delujejo?

Vrednost darilnega bona*, ki je zaokrožena na 10€, si izbereš tako, da v košarico dodaš željeno količino bonov. Na primer:

Želiš bon za 30€ -dodaj v košarico 3x darilni bon
Želiš bon za 50€ -dodaj v košarico 5x darilni bon
*Minimalna vrednost darilnega bona je 10€.

Darilni bon v željenem znesku ti pošljemo v digitalni obliki po mailu. Bon je veljaven 6 mesecev od nakupa, obdarjenec ga  lahko uporabi v spletni trgovini www.hikofi.com

Kako uporabiti darilni bon?

Prejemnik darilnega bona doda izdelke v košarico in na blagajni vnese kodo iz darilnega bona, ki bo avtomatično odštela izbrano vrednost darilnega bona. Bon je potrebno izkoristiti v celoti. Zamenjava za gotovino, ni možna.