NOVO: Brezplačna dostava za naročila kave v vrednosti nad 30€

Politika zasebnosti

Splošne informacije

Zaščita osebnih podatkov je za HIKOFI d.o.o., Ulica Vita Kraigherja 8, Maribor, 2000 Maribor, Slovenija, izjemno pomembna. Vaše osebne podatke zbiramo, obdelujemo in uporabljamo izključno (a) na podlagi in v okviru naših pravnih pooblastil ali (b) z vašo ločeno izjavo o soglasju. Naslednji oddelki vsebujejo informacije o naših pravnih pooblastilih, razen kadar se posebej sklicuje na potrebo po izjavi o soglasju.

Omogočanje uporabe vsebine našega spletnega mesta

Ko dostopate do informacij na našem spletnem mestu, kratkoročno zberemo in shranimo naslednje podatke o uporabi, da vam olajšamo uporabo: značilnosti, ki vas identificirajo (vaš naslov IP, kjer so uporabniška imena in gesla), informacije o začetku, konec, vrsta in obseg vaše uporabe, pa tudi informacije o vrsti brskalnika in operacijskega sistema, ki ga uporabljate. Ta tehnični postopek je bistvenega pomena pri dostopu do spletnih mest na WWW. Enak postopek velja, ko dostopate do vsebin iz naših novic (razen če zakon dovoljuje drugače, se naša glasila pošiljajo samo na vašo zahtevo in z vašim izrecnim soglasjem).

Osebne podatke, ki ste jih dali prostovoljno

Kontaktni obrazci, e-pošta in pošta

Ko nam prostovoljno posredujete osebne podatke, kot so imena, naslov, e-poštni ali poštni naslov, telefonske številke, osebna sporočila itd., Prek kontaktnih obrazcev na naših spletnih straneh ali po e-pošti ali drugi pošti, bomo shranili in uporabili te informacije za namene zagotavljanja določene zahtevane storitve (npr. pošiljanje zahtevanih informacij, odgovarjanje na tehnična ali druga vprašanja, odgovor na povratne informacije o vašem spletnem mestu).

Prijavnica

Na našem spletnem mestu lahko uporabite prijavni obrazec, da se prijavite za izvajanje dejavnosti (npr. Zaposlitev, disertacija, usposabljanje) v podjetju HIKOFI d.o.o. v Sloveniji. Vse osebne podatke, ki ste jih posredovali prek obrazca (vključno s prilogami dokumentov), ​​bomo posredovali slovenskemu podjetju, ki oglašuje položaj. To je edini namen izvajanja prijavnega postopka. Ko bomo posredovali vaše osebne podatke, jih bomo takoj izbrisali. Podjetje, ki oglašuje položaj, bo te podatke izbrisalo v šestih mesecih po zaključku prijavnega postopka. V vsakem primeru to velja pod pogojem, da ni zakonske obveznosti hrambe podatkov daljše obdobje.

Bilten / trženje po e-pošti

Če ste se prijavili na naše glasilo, boste redno obveščeni o podjetju HIKOFI d.o.o. in naših blagovnih znamkah. To vključuje informacije o izdelkih, zgodbe v ozadju, tekmovanja, sponzoriranje itd. Svoje nastavitve lahko izberete na prijavnem obrazcu. Za postopek prijave uporabljamo dvojno prijavo. Ko se naročite prek obrazca, boste od nas prejeli e-pošto s povezavo. Kliknite nanj, da potrdite, da ste zakoniti lastnik e-poštnega naslova in želite v prihodnosti prejemati glasila podjetja HIKOFI d.o.o.. Če ste nam to poslali že prej, morda ne boste prejeli drugega e-poštnega sporočila z obvestilom. Po potrditvi boste prejemali glasila podjetja HIKOFI d.o.o. in naših blagovnih znamk. Od teh tržnih sporočil se lahko kadar koli odjavite. Če želite to narediti, kliknite povezavo »Odjava«, ki jo najdete v vseh glasilih. Vsebina, ki si jo ogledate v biltenu, je lahko prilagojena vašim potrebam. Prilagoditev temelji na podatkih, ki jih delite z nami. Če bi radi ugovarjali obdelavi vaših osebnih podatkov in ni na voljo neposrednega mehanizma za izključitev, nas kontaktirajte na info@hikofi.com

Uporaba vaših osebnih podatkov

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali samo v oglaševalske namene brez vašega izrecnega soglasja v strogih zakonskih mejah. V oglaševalske namene vas brez izrecnega soglasja ne bomo kontaktirali po e-pošti ali telefonu. Na podlagi in v okviru naših zakonskih pooblastil obdelujemo in uporabljamo naslednje osebne podatke, ki jih prostovoljno posredujete v obsegu, potrebnem (1) za namene oglaševanja lastnih storitev ali za namene oglaševanja lastnih storitev. k tem podatkom shranjujemo in uporabljamo tudi vse druge podatke, ki smo jih zakonito pridobili. Kadar zgoraj omenjene podatke posredujemo podjetjem v skupini, ki so z nami povezane, za njihove oglaševalske namene, so vam ta podjetja zakonsko dolžna obvestiti, da so podatke pridobili od nas (z obvestilom o tem v promocijskem gradivu itd.). V takih primerih podatke o viru in prejemniku podatkov hranimo dve leti. Kadar koli lahko ugovorite uporabi vaših osebnih podatkov v oglaševalske namene.

Informacije o vašem vedenju pri uporabi

Ker želimo optimizirati svoje storitve in oglaševanje tako, da ustrezajo zahtevam naših strank, potrebujemo informacije o splošnem vedenju uporabnikov. Uporabniške podatke, ki smo jih zakonito zbrali, zato uporabljamo za omogočanje uporabe našega spletnega mesta za sestavljanje profilov uporabe s pomočjo psevdonimov. To pomeni, da vse podatke v uporabniških podatkih, ki bi jih lahko uporabili za vašo identifikacijo (na primer naslov IP, uporabniška imena, gesla), zamenjamo z abstraktno funkcijo. Profili uporabe ne bodo združeni z vašimi osebnimi podatki ali uporabljeni za kakršne koli druge namene. Kadar koli lahko ugovorite uporabi vaših osebnih podatkov za ustvarjanje profilov uporabe.

To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo ponuja Google Inc. (“Google”). Google Analytics uporablja “piškotke”, tj. Besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku, kar omogoča analizo uporabe spletnega mesta. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenesejo na enega od Googlovih strežnikov v ZDA, kjer so shranjene. Če pa je na tej spletni strani aktivirana anonimizacija IP, je vaš naslov IP predhodno okrajšan v državah članicah EU ali v drugih državah, ki so pogodbenice Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Vaš celoten naslov IP bo poslan le Googlovemu strežniku v ZDA in tam okrajšan v izjemnih primerih. V imenu tega upravljavca spletnega mesta bo Google te podatke uporabil za oceno vaše uporabe spletnega mesta, sestavljanje poročil o dejavnosti spletnega mesta in zagotavljanje drugih storitev v zvezi z uporabo spletnega mesta in interneta za upravljavca spletnega mesta. Google ne bo povezal naslova IP, ki ga pošlje vaš brskalnik v okviru storitve Google Analytics, z drugimi podatki, ki jih hrani Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z izbiro ustreznih nastavitev v programski opremi brskalnika. Vendar upoštevajte, da če to storite, morda ne boste mogli izkoristiti celotne funkcionalnosti te spletne strani. Podatke, ki jih ustvari piškotek in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim IP-naslovom), lahko tudi preprečite, da jih Google zajame in obdela z nalaganjem in namestitvijo vtičnika brskalnika, ki je na voljo prek naslednje povezave: https: / /tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sl. Glede na razpravo o uporabi analitičnih orodij s popolnimi naslovi IP želimo poudariti, da to spletno mesto uporablja Google Analytics s pripono “_anonymizeIp ()” in da se zato naslovi IP nadalje obdelujejo le v skrajšani obliki. izključi neposredno povezavo do oseb.

Poleg tega Google Analytics uporabljamo tudi za ocenjevanje podatkov iz programa Google Ads in piškotek z dvojnim klikom za statistične namene. Če tega ne želite, ga lahko onemogočite prek upravitelja nastavitev oglasov (http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=sl). Za več informacij o pogojih uporabe in varstvu podatkov obiščite http://www.google.com/analytics/terms/en.html ali http://www.google.de/intl/de/policies/ .

Dostop do informacij, shranjenih na vaših terminalih (uporaba piškotkov)

Tehnologije piškotkov uporabljamo samo brez vašega predhodnega soglasja, da vam omogočimo uporabo vsebine našega spletnega mesta. Piškotki so besedilne datoteke, ki vsebujejo informacije, ki se na primer uporabljajo za prepoznavanje večkratnih obiskovalcev našega spletnega mesta. Shranjeni so na vašem terminalu, od koder jih pridobimo mi. Med tem postopkom ne zbiramo in ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov brez vašega izrecnega predhodnega soglasja, zlasti pa skrajšujemo vaš naslov IP, tako da vas na noben način ne moremo identificirati. Poleg tega zbiramo in shranjujemo samo podatke o izbranih možnostih (npr. Jezikovna različica, strani držav, B2B ali B2C vsebina), ID-je izdelkov s seznamov želja ali centrov za prenos, pogostost in trajanje obiskov spletnega mesta itd. če ne želite prejemati piškotkov ali jih želite izbrisati s svojega terminala, lahko nastavitve brskalnika kadar koli prilagodite. Če želimo s piškotki optimizirati svojo vsebino in oglaševanje tako, da ustreza zahtevam, bomo zahtevali vaše predhodno soglasje.

Ciljno spletno oglaševanje

Ko izvajamo marketinške kampanje, nam ciljno spletno oglaševanje (znano tudi kot ponovno trženje) omogoča prepoznavanje vaših anonimnih podatkov in dodelitev v ciljno skupino, da vam lahko prikažemo oglase glede na vaša zanimanja. V ta namen se ob obisku našega spletnega mesta v vaš računalnik shrani piškotek. To nam omogoča snemanje informacij o vaših dejavnostih na spletnih mestih, ki jih obiščete (npr. Oglasne pasice in podstrani, ki jih kliknete, vedenje brskanja po spletu itd.). Te podatke uporabljamo za ustvarjanje profila uporabe pod psevdonimom. Temu profilu ni mogoče slediti do osebe ali identitete.
Omogoča prikazovanje ciljnih oglasov na podlagi vaših zanimanj, ko obiščete spletna mesta drugih dobaviteljev. Seveda lahko kadar koli umaknete svoje soglasje, tako da v nastavitvah brskalnika v prihodnosti deaktivirate piškotke.

Zunanji ponudniki storitev

Ko zbiramo in uporabljamo osebne podatke, nam do neke mere pomagajo izbrani ponudniki storitev, ki v skladu s pogodbo z nami delujejo v skladu s strogimi navodili in jih pred začetkom svojih dejavnosti preverimo in nato spremljamo na redno.

Izbris podatkov

Če v tej politiki zasebnosti ni navedeno drugače, bomo vaše osebne podatke izbrisali najpozneje v treh mesecih po izteku prvotnega razloga za njihovo hrambo, razen če imamo zakonsko obveznost, da jih hranimo dlje časa.

Podatkovna ekonomija

V skladu z načeli zmanjšanja podatkov in varčnosti podatkov osebne podatke hranimo le toliko časa, kolikor je to potrebno ali zahteva zakon (zakonsko določeno obdobje hrambe). Če razlog za zbiranje informacij preneha veljati ali se obdobje hrambe izteče, bomo podatke zaklenili ali izbrisali.

Vaše pravice do obveščenosti, popravka, omejitve obdelave, brisanja in ugovarjanja

Imate pravico biti obveščeni o osebnih podatkih, ki so shranjeni o vas, pa tudi pravico do popravka, omejitve obdelave ali izbrisa teh podatkov. Izjeme: Shranjevanje podatkov je obvezno kot del pogodbenega razmerja ali če obstaja zakonska obveznost hrambe podatkov. Lahko kadar koli prekličete soglasje za zbiranje, obdelavo in uporabo podatkov, ki bodo veljali v prihodnosti. Za to se obrnite na nas po elektronski pošti na: info@hikofi.com

Z veseljem bomo odgovorili na vsa nadaljnja vprašanja o zasebnosti podatkov in obdelavi vaših osebnih podatkov. Na nas se lahko obrnete preko e-pošte info@hikofi.si ator z uporabo kontaktnih podatkov, navedenih v odtisu. Če želite podatke kadar koli zakleniti, jih je treba zaradi spremljanja hraniti v zaklenjeni datoteki. Če ni zakonskih obveznosti arhiviranja, lahko tudi zahtevate izbris podatkov. V nasprotnem primeru bomo podatke zaklenili, če to želite.

Vaše pravice in kontaktne osebe

Poleg zgoraj omenjenih pravic lahko kadar koli zahtevate informacije o podatkih, shranjenih o vas, ter popravek ali izbris nepravilnih podatkov. Ugovore, poizvedbe, zahteve po informacijah ali izbris, pritožbe itd. Naslovite na:

GREGOR BLAŽIČ s.p.
Belokranjska ulica 12B, Maribor, 2000 Maribor

Politika piškotkov

V tej Politiki piškotkov boste našli informacije o tem, kako uporabljamo piškotke in podobne naprave, nameščene na terminalih naših strank in uporabnikov. Uporaba piškotkov je lahko včasih povezana z obdelavo osebnih podatkov, zato vam priporočamo, da preberete našo Politiko zasebnosti, ki je na voljo na naši platformi, če želite informacije o tem, kako uporabljamo osebne podatke naših strank in uporabnikov, kako uveljavljati svoje pravice , ali terminologijo, ki jo uporabljamo za sklicevanje na našo platformo (spletna stran, aplikacija ali fizične trgovine).

INFORMACIJE O PIŠKOTKIH

1. Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletno mesto, aplikacija ali druga platforma shrani v vaš računalnik, tablico, pametni telefon ali katero koli drugo podobno napravo in vsebuje informacije o vašem brskanju in uporabi, kot je oznaka, ki identificira vašo napravo. Piškotki so potrebni na primer za olajšanje brskanja in razumevanje, kako uporabniki komunicirajo s platformami, da jih je mogoče izboljšati. Uporabni so tudi za zagotavljanje oglaševanja v skladu z uporabniškimi željami, pa tudi za druge namene, podrobno opisane spodaj. Piškotki ne poškodujejo vašega računalnika ali naprave.

S »piškotki« mislimo tudi na druge podobne tehnologije, ki se uporabljajo za namestitev in/ali zbiranje informacij na ali iz vaše naprave, kot so bliskovni piškotki, spletni svetilniki ali hrošči, slikovne pike, HTML5 (lokalna shramba) in tehnologije SDK za aplikacije. Izraz »piškotki« velja tudi za uporabo prstnih odtisov, z drugimi besedami, tehnike, ki se uporabljajo za združevanje informacij, ki nam pomagajo prepoznati vašo napravo. Te tehnologije se včasih izvajajo skupaj s piškotki za zbiranje in shranjevanje informacij, bodisi za zagotavljanje določenih funkcij ali storitev na naši platformi ali za prikaz oglasov tretjih oseb glede na vaše brskanje.

Ta razlaga je splošen pregled pomena piškotkov in je zgolj informativne narave. Posebni piškotki, ki jih uporabljamo, so podrobno opisani na plošči z nastavitvami piškotkov na naši platformi.

2. Katere vrste piškotkov obstajajo?
Oglejte si ta razdelek, ki ponuja pregled vrst piškotkov, ki se lahko uporabljajo v spletnem okolju.

Piškotke lahko glede na lastnika razvrstimo na naslednji način:

a. Piškotki prve osebe: ti so poslani na uporabnikov računalnik ali napravo iz računalnika ali domene, ki jo upravlja urednik, ki zagotavlja platformo ali storitev, ki jo zahteva uporabnik.

b. Piškotki tretjih oseb: ti so poslani na uporabnikov računalnik ali napravo iz računalnika ali domene, ki jih ne upravlja urednik, temveč drug subjekt, ki obdeluje podatke, pridobljene iz
piškotki.

Piškotke lahko glede na namen razvrstimo na naslednji način:

a. Nujno potrebni piškotki (tehnični): uporabniku omogočajo brskanje po spletnem mestu, platformi ali aplikaciji in uporabo različnih možnosti ali storitev na njem, kot so: nadzor prometa, prepoznavanje podatkov ali sej, dostop do razdelkov ali vsebin z omejenim dostopom, zapomnitev elementov naročila, zaključiti postopek nakupa naročila, upravljati plačilo, nadzorovati goljufije, povezane z varnostjo storitev, uporabljati varnost
elemente med brskanjem, izpolnite prijavo za registracijo ali udeležbo na dogodku, shranite vsebino za objavo videa in zvoka, omogočite dinamično vsebino (npr. nalaganje animacije).
besedila ali slike) in delite vsebino na družbenih medijih. Ker so nujno potrebni, se tehnični piškotki privzeto prenesejo, ko so potrebni za prikaz platforme ali zagotavljanje
storitev, ki jo zahteva uporabnik.

b. Funkcionalni ali prilagoditveni piškotki: ti piškotki so potrebni za zapomnitev informacij, tako da lahko uporabnik dostopa do storitve ali platforme s posebnimi značilnostmi, ki lahko razlikujejo njihovo izkušnjo od izkušenj drugih uporabnikov, kot so: jezik, število prikazanih rezultatov, ko uporabnik zažene iskanje, videz ali vsebina storitve glede na vrsto uporabljenega brskalnika, regijo, iz katere se dostopa do storitve itd. Nesprejemanje piškotkov lahko povzroči počasno delovanje spletne strani ali slabo prilagojena priporočila.

c. Piškotki za analizo: ti piškotki kvantificirajo število uporabnikov, obiskane razdelke na platformi in kako uporabniki komunicirajo z njo, da izvedejo statistične meritve in analize uporabe, da bi uvedli izboljšave na podlagi analize podatkov o tem, kako uporabniki uporabljajo platformo. ali storitev.

d. Vedenjski oglaševalski piškotki: ti shranjujejo informacije o vedenju uporabnikov, pridobljene z nenehnim opazovanjem njihovih brskalnih navad, da se razvije poseben profil za prikazovanje oglaševanja, prilagojeno tem navadam. Ti piškotki omogočajo kar najbolj učinkovito upravljanje katerega koli oglasnega prostora, ki ga je urednik vključil neposredno ali v sodelovanju s tretjimi osebami.

Zapri
Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.